Helgtips i Stockholm- McCabe Fine Art

 

Har du en ledig helg utan planer i Stockholm. Då måste du pinna förbi McCabe Fine Art och spana in utställningen ”Robert Mapplethorpe Icon”.

Skärmavbild 2016-09-23 kl. 16.28.55

Foto: Titel, årtal @Robert Mapplethorpe Foundation. Used by permission. 

”-Robert Mapplethorpe är en kulturell ikon: en av 1900-talets mest betydelsefulla konstnärer som inledde karriären på 1970-talet genom att ta polaroidbilder. McCabe Fine Art presenterar utställningen ”Icon” där alla verk som ställs ut är till försäljning och har tillhandahållits av Mapplethorpe Foundation i New York. Många av de personer som Mapplethorphe fotograferade är idag själva ikoner – porträtt av bland annat Grace Jones, Iggy Pop och Patti Smith finns med i utställningen.

Utställningen pågår fram till 14 december, vilket jag är superglad för, det betyder nämligen att jag hinner besöka den i november när jag är hemma i Stockholm en sväng.

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej

  Måste säga att din blogg blivit så tråkig efter att allt börjat handla om Mallorca.

  Sandra 2016-11-13 16:23:00
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Det var tråkigt att höra men nu bor jag ju här så det blir ju naturligt. Tycker allt jag försöker varva med annat också som köptips och nyheter. Jag hoppas du hittar något du finner intressant framöver. Med vänlig hälsning, Sanna

   sannafischer 2016-11-13 21:31:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!