Off We Go- Stockholm

IMG_1062

Vamos a la Estocolmo. I dag flyger vi hela gänget till Stockholm och checkar in på vårt Home away from Home.

Vi stannar ett par dagar och ska fira min mamma som fyller jämt, kompisar som fyller 40 år och gå på en hemlig maskerad. Dessutom ska det maxas med tjejhäng ( för min del) med mina älskade tjejkompisar som jag saknar som bara den, lekdejter för barnens del och så ska jag mula i mig svenska delikatesser.

I min väska hittar ni bl.a tofflor ( mina vardagsskor här) , min lilla korgväska som jag fyller med viktigheter till Noa ombord på flyget. SFN, thats me. Elena Ferrantes andra bok i serien om två vänninor. Jag älskar dem och längtar redan efter tredje delen. Självklart packar jag en varm tröja och mina favoriter det vet ni sen länge kommer från Lisa Yang.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej
  Korgväskan är ju super cool. Var har du hittat den? Vore kul att komplettera mina stora axelkorgväskor med en rolig ”plånbok” när jag är nere på ön. Och välkommen till Estocolmo. 🙂

  Johanna 2016-11-17 10:49:50
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna, jag har beställt dem från Portugal. Ska blogga om var i nästa vecka med bättre bilder. Men de borde skicka till swe också. Vänligen, sanna

   sannafischer 2016-11-17 10:55:46
   Svara
 • vilken härlig bild! du är verkligen grym på att få till det.
  kul med boktips, är på jakt efter något nytt att läsa, have fun in sthlm

  madeleine 2016-11-17 07:37:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!