Tre Inredningsnyheter

svenskt_tenn_livingroom_christmas_l2-83357672-rszww1500-83

Svenskt Tenn har plockat fram julpyntet och öppnat upp portarna för oss jultokiga. Fint som sjutton. Jag såg väldigt mycket fint som jag gärna vill ha, men först måste jag se vad julutbudet på Palma har att erbjuda.

filippa-k_butiksinredning_lotta-agaton_mikael-axelsson_20161115-3728_print

Lotta Agaton har förvandlat Filippa K butiken på Grev Turegatan till en riktig designerdröm. Jag sprang förbi som hastigast och dreglade över alla fina möbler, vaser och kläder i butiken. Allt som Lotta stoppat in där är dessutom till salu. Jag stannade för ett gäng prickiga vaser, men vi får se om de fortfarande finns kvar när jag kommer till Stockholm nästa gång. Men jag lämnade inte butiken tomhänt, vad som fick följa med ska jag visa er snart!

06-700x467

04-700x1048

07-700x1048

Ett givet stopp nästa gång jag kommer till Stockholm blir ett av mina favoritställen Pom & Floras nya Kafé. Inrett av Emma Olbers & Maja Lindahl. Jag gillar det jag ser och vet att jag älskar menyn så det här kan ju inte bli annat än toppen.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • åh vilka härliga bilder!! ser fram emot att få se vad som fick följa med dig hem från FilippaK

    madeleine 2016-11-22 11:00:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!