Stockholm, Mood gallerian och yellowKorner

IMG_1660

Vilken underbar dag vi hade på Första Advent. Varmt, soligt och med en magisk soluppgång. I morgon lämnar jag paradiset och åker till Stockholm. Där ska jag hålla föreläsning på YellowKorner i MoodGallerian och mingla med alla glada läsare och vänner som kommer dit. Torsdag kl 18.00 drar vi igång och ni anmäler er lättast HÄR. Glöm inte att trycka på bekräfta knappen bara 🙂 Eventet är såklart Gratis och ni kommer även ha chansen på fin konst.

IMG_1664

IMG_1637

Vi spenderade första advent i Puerto Portals. Perfekt ställe att ta med era barn på. Bra restauranger och massa lekytor där barnen kan spela boll, åka kickbike eller cykla. Ja, jaga Pokémons också faktiskt!

Lou har på sig en underbar klänning från LIVLY, jag älskar de här sovande ögonen som man hittar på många av deras plagg.

IMG_1634

IMG_1652

IMG_1654

Vi lunchade på Flanigans, en riktig klassiker här på ön och på första bilder ser ni allt man behöver..ett glas cava, spanska oliver och nybakat bröd doppat i olivolja. Inte sant?

IMG_1510

Väl hemma igen tände vi stjärnan i fönstret som kommit upp dagen till ära. En riktigt bra första Advent blev det när vi sen landade i soffan med brasan tänd och lussebullar ( från IKEA). Jo, julkänslan infinner sig även vid medelhavet!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag kommer imorgon med en vän! Ska bli skoj att lyssna på dig & mingla.
  Undrar om tiderna, när kommer du att föreläsa?

  Lotta 2016-11-30 22:30:41
  Svara
 • Så underbart Sanna, vilket äventyr!!
  Ha en fin vecka,
  Kram från ett mysigt men kallt Köpenhamn:-)

  Caroline Flindt 2016-11-29 14:27:08 http://carolineflindt.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!