Iphone mix-Life Lately

iphonemix3

En lunch i solen med mina föräldrar som är på besök över Lucia. Härliga restaurang el Bungalow på Es Molinar är ett tips om ni har vägarna förbi. Jag kallar bilden ”spanskt julbord” / Vi var uppe i huset som vi sålt och kollade in det en sista gång innan nya ägaren flyttar in. Mitt Lejon fick stanna/ Lucia och Lussebullar direkt från Fabrique, bättre blir det inte /Vi börjar komma i ordning i huset vi hyr. Tyskans möbler flyttas ut och våra sakteliga in/ Palma by night just nu, en stad i glitter med folk på alla gator och torg/ Sommarskor året runt, en av många fördelar med denna ö, jag har köpt nya Superga till hela familjen, den här traven av kartonger gillar jag./ Big lemons eller är det Pomelo, hur som helst växer de i MIN trädgård./ Nya Lampan på plats i vardagsrummet, min Zeppelin från FLOS har legat i sin kartong i väntan på att få komma upp i snart ett år nu./ Långa luncher med kompisar, massor av barn och gassande sol som blir till middagar som blir till sena kvällar i någons vardagsrum, en av många anledningar till att jag älskar att bo här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tittar bara in i bland men har ni sålt ert hus skulle inte ni flytta in det snart? Fler inredningstips du har en inspirerande stil!

  åsa 2016-12-18 07:37:55
  Svara
 • Skickar denna julhälsning lite tidigare innan jul, hoppas du får en fin jul och Gott Nytt År och all lycka nu och 2017! <3 Tack för en inspirerande och fantastisk blogg.

  Kram!

  Katja 2016-12-17 22:06:27
  Svara
 • Så så härligt, önskar man själv var där just nu.
  Njut// ha en fin helg Sanna!

  Sanna 2016-12-17 21:12:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!