Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Happy New Year 2016- iphone mix

happy new year

Jag ligger efter rejält med bloggandet. Anledningen har varit Jullov som spenderats med familjen. I morgon startar skola och dagis så då kör jag igång igen. Men här kommer vårt nyår 2016-2017.

Dagen började inte riktigt som vi tänkt, ett besök på Palma Jump resulterade i ett gipsat ben för vår minsta älskling. Men eftersom han är en cool katt åkte vi ändå iväg för att fira nyår hos våra kära vänner Karro och Henke. Karro som är en mästare på att ordna fest, dekorera och vara värdinna hade ordnat världens finaste kväll både för stora och små i deras mysiga hem. Henrik som är kock i grunden bjöd på en helt magisk tre rätters middag.Barne fick äta chokladfontän på en stor filt på golvet och det bjöds på PJ disco och skattjakt för alla små. Vi avslutade middagen med forten cookies som parets vänner haft med sig från London. Min första i livet tror jag faktiskt, hur som helst bjöd den på ett himla bra budskap och jag var redo för att skåla in det nya året. Tack för en helt fantastiskt fin kväll och start på det nya året. ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • åh stackars liten…..ser ut som ni hade en fab nyår trots det

    madeleine 2017-01-12 07:33:57
    Svara
  • Precis så där såg min 2.5 åring ut hela december. Alla säger att små barn rörliga och klarar allt men dessvärre lyckades han få en spricka i benet efter ett litet litet hopp. Hände på förskolan så ingen vet riktigt hur. Som tur är klarar de små det riktigt bra! Sonen klagade inte en enda gång och efter några dagar så sprang han till och med ? Nu är det borta och idag är det första dagen på dagis efter 1,5 månader hemma! Hoppas att det går bra för eran lilla goding ? Hälsn Malin

    Malin 2017-01-10 11:01:52
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!