Sunday BBQ med vänner

Sunday BBQ

Vi har haft helt fantastiskt väder hela julen på Mallorca, rent sommarväder. Men i söndags, då var det HÖGsommar Vi slog till med en stor BBQ hemma hos oss, tänk att man kan sitta ute i början på januari. När skymningen kom så knäppte jag två bilder på den rosa kvällshimlen. Som balsam för själen att ha den utanför fönstret varje kväll.

IMG_3473

Henrik -the chef stod vid grillen och världens bästa frisör Karro hade med sig saxen och lyckades snygga till ett gäng av gästerna. Och, på torsdag är det min tur, Karro ska sätta saxen i mitt hår och det är inte en dag för sent! Sån otrolig lyx att ha detta proffs på ön, dessutom som en jäkla super polare, väldigt tacksam för det!

En söndag att lägga i minnesboxen helt klart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilka härligt bord på härligt uteplats ???

    Ha en fin helg// Sanna!

    Sanna 2017-01-12 20:35:26
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!