Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Patron Lunares

IMG_3455

I Santa Catalina ligger Patron Lunares. En Peruansk restaurang som helst bör bokas i förväg, i alla fall under högäsong.

IMG_3457

IMG_3459

IMG_3458

Ropa in deras Guacamole, som man mortlar själv vid bordet. Lätt friterade räkor med avokado som doppas i en het wasabisås och missa inte deras grillade Burrata ( Burratina). Jag satsar gärna på deras små rätter och äter mig mätt på mixen ovan.Skippa desserten och knalla istället förbi något utav alla caféer i Catalina för en cortado och nån liten söt kaka.

Carrer de la Fàbrica, 30  Palma de Mallorca 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag följer din blogg och läste vid ett tillfälle om en förmedling som hyr ut hus kring Palma . Vår familj tre döttrar med familj som vill hyra i sommar ett stort o bra hus undrar om du kan ge oss några tips?
  Vänlige Eva Göransson Täby

  Eva göransson 2017-01-13 19:51:28
  Svara
  • Svar på Eva göranssons kommentar.

   Hej, hmm jag vet tyvärr inte vad du menar 🙂 Jag har inte koll på någon förmedling förutom Rbnb förstås. Det finns ett mäkleri som heter Reiderstad här på ön som även hyr ut objekt. Kanske kan vara dem jag nämnt? Vad kul att ni kommer till Palma och tack för att du läser min blogg.

   sannafischer 2017-01-14 20:09:46
   Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!