Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mallorca Living

IMG_3539

Mirror mirror on the wall..äntligen har lite saker kommit upp på väggarna. Den här pjäsen har en tvilling som egentligen ska sitta ihop med den här men det fick inte plats, så den får ligga nedpackad ett tag till. Jag vet inte om det framgår på bilden men den här oväsen kräver sin plats.

Ni är många som vill ha bilder från vårt hem, jag förstår det. Nu hyr vi huset vi bor i och det har tagit lite tid för ägarinnan att tömma sina saker samt att jag har fått igenom mina önskemål om ändringar. Så, nu har jag kunnat packa upp, slänga upp lite färg på väggarna i barnens rum och fått upp våra tavlor och personliga ting på väggarna. Men, som ni säkert förstår är allt en kompromiss, vi kan inte löpa hela linan ut när det faktiskt ska återställas den dagen vi flyttar vidare. Spegeln på bilden ÄLSKAR jag, den har jag köpt via min vän Malin hos Layered Atelier.

IMG_3316

Jag vet inte vad ni tycker , men den här färgen är kanske inte min favoritfärg.Ganska så långt ifrån faktiskt. Den var kanske ännu mer neon i verkligheten, riktig sovrumsharmoni. Det var det första jag ändrade när vi flyttade in. Den satt på en vägg inne i min äldsta sons rum, som tur är, så är färgen nu ett minne blott.

IMG_3661 (1)

Rummet är nu istället målat i Light Blue från Farrow&Ball, en färg jag använt mig av förut i barnens rum och som jag tycker massa om. Sängen i Tods rum är inte vår, men den är utdragbar så den fick stanna, då vi allt som oftast har små övernattande gäster här.

Som sagt, det här med att hyra har gjort mig bra mer kreativ i hemmet. Snabba, smidiga och inte allt för kostsamma lösningar tillsammans med vårt möblemang har gjort att vi nu känner oss riktigt hemma i huset. Det känns som vårt, en underbar känsla jag saknat sen vi stängde dörren för sista gången till huset hemma i Sthlm.

Men jag lovar, mer bilder kommer snart!

IMG_3721

Just nu ser mitt kontor ut så här. Jag sitter i solen på Tennisklubben inne i Catalina och jobbar och väntar på min lunch. Hasta Luego!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • En fråga, väljer du Farrow and balls egna grundfärg när du målar med de färgerna? Så roligt att se light blue som jag precis valt att måla yngste sonens rum i, men när jag provmålat så upplever jag den mycket mörkare än deras egna provbit och på alla bilder jag ser. Vad är din rekommendation av erfarenhet?

  Fru K 2017-01-17 18:37:57
  Svara
  • Svar på Fru Ks kommentar.

   Jag har både använt mig av deras och andra grundfärger. Jag upplever att F&B är som andra färger och ofta blir lite mörkare när de väl kommer upp. Men den är så fin, du kommer bli jättenöjd.

   sannafischer 2017-01-18 09:06:16
   Svara
 • Tack för en underbar blogg! Vi planerar några dagar med barnen i Palma i sommar. Antar att du får denna fråga heeela tiden men om du orkar och vill tipsa om ett hotell som gör både barnen och oss vuxna glada :)!

  Njut av solen!

  Lina 2017-01-17 18:17:15
  Svara
 • din stil!!! jag älskar den (som du redan vet)!! ser så fram emot att få se mer av ert nya hem, ha en fin tisdag!

  madeleine 2017-01-17 07:41:58
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!