Made By Martha

Jag måste bara tipsa er om min vän Märtha ak.a Made By Martha. Hon hjälpte mig att styra upp både det ena och detta andra innan vi drog till Mallorca. Ja, hjälpte mig att fixa några vintagefyndade möbler samt ett gäng sänggavlar.

img_4559

Den här stolen fyndade jag på en loppis, den var i riktigt katastrofalt skick. Märtha har stoppat om den och som synes klätt om den i ett sammetstyg som jag köpt i en tygaffär. Jag älskar den här lilla stolen som nu står i Lous rum här på Mallorca.

img_9901

Den är dock så liten och enkel att den ofta flyttar runt här hemma vid behov.

img_4538

Märtha är dessutom en fena på att göra anslagstavlor i vackra tyger. Så, i flyttpresent fick mina barn varsin anslagstavla att fylla med minnen hemifrån. Lou pyntar sin nästan dagligen och där trängs vykort från kompisarna hemifrån med foton och en och annan godis.

Så, om ni precis som jag inte är direkt bästis med symaskinen eller proffs på att stoppa om, byta tyg och restaurera gamla möbler. Då, ska ni kontakta Märtha för det är hon, proffs alltså!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej och tack för en inspirerande blogg!
  Vad heter färgen Lou har i sitt rum? Ser väldigt fin ut!

  Katarina 2017-04-19 11:23:33
  Svara
 • Men så ljuvligt söt den stolen var ?
  Nu vart jag sugen på loppis här ?// Sanna!

  Sanna 2017-02-26 17:18:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!