Moodboard för renoveringsobjekt på Mallorca

porto-pi-9 porto-pi7 porto-pi

Just nu jobbas det för fullt med inte mindre än tre parallella inredningsprojekt här på Mallorca. Det är tre helt olika projekt både till utseende och storlek men det som jag främst fokuserar på nu är lägenheten som jag visat er tidigare. 160 kvm i dåligt skick med fantastiska detaljer som vi gärna vill bevara. Till lägenheten hör även en stor trädgård, vilket är ovanligt inne i stan. Där ska det byggas utomhuskök, utedusch och förhoppningsvis pool, samt planteras och planeras kring växtligheten.

När jag tittar på bilderna ovan som jag satt ihop vid möten med arkitekten vid olika tillfällen så känner jag att vi nog ändå har en röd tråd för färgskalan och stilen, även om det bara är en liten början så är det skönt att utgå från det när vi ska grotta ned oss i stenval, golvval, armaturer, färgval mm. Dessutom är det alltid kul att samla sina bilder på det här sättet för att se vad som återkommer.

I dag ska jag leta golv. Det står just nu mellan att ljuta betonggolv på hela nedre planet eller ett trägolv som funkar med alla trädetaljer runt fönster och dörrar. Jag älskar tanken på ett matt betonggolv som flyter genom alla rum med fluffiga mattor som bryter av.

porto-pi10

Bilder är lånade och sparade från Pintereset.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så fint! Du har en känsla för stil som få!
  Stort lycka till med projekten, ska bli roligt att följa! Trevlig helg!

  Anja 2017-03-10 13:26:04
  Svara
 • Det där kommer ju bara bli hur fint som helst ?? men trodde inget annat heller.
  Det är ju du som gör det Sanna!

  Må bäst// Sanna!

  Sanna 2017-03-09 21:01:56
  Svara
 • Wow så spännande Sanna! Kram från ett kallt men mysigt Kph:-)

  Caroline Flindt 2017-03-09 12:35:28 http://carolineflindt.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!