Iphone Mix- min helg

iphone-mix

Helgen började på bästa sätt. 25 c och strålande sol. Tidig hämtning på skola och dagis sen bad i poolen innan ett gäng vänner kom över på grill hemma hos oss.

folsis1

Vi har även firat världens BÄSTA åtta åring. Vår största kille!

folsis2

I övrigt då, jo fotat lite härligt kvällsljus och palmer på väg hem från bilfönstret. Så kom svärmor över helgen med världens största och bästa smågodispåse. Hon vet exakt vad jag gillar, åh ja den är redan slut! Jag har även skickat iväg en av livets bästa och viktigaste paket. Ett set i cashmere från Lisa Yang till min älskade bästis på BB och  självklart innehöll det ena paketet något väldigt mjukt till hennes nyfödda prins också. Jag längtar så sjukt mycket efter dem nu. Resa till Stockholm är bokad! Så har jag även hängt extra mycket med min egna lilla prins, hans ålder är helt ljuvlig och för första gången så känner jag verkligen, stanna tiden!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • åh så härligt!! som jag längtar efter solen å värmen!!! vilket hus ni ser ut att ha, underbar terrass å så en pool på det, va skönt.
    måste bara få fråga vart klänningen kommer ifrån som du har på en bilderna, ser jättefin ut.
    ha det bäst!

    madeleine 2017-03-15 08:10:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!