Yogobe.com

y1

Min morgon i går startade super tidig. Trött som få lämnade jag min sovande familj och åkte in till stan. Solen sken igenom molnen och gav mig en gloria, ett starkt tecken på att det skulle bli en bra dag..

y7

Anledningen till min tidiga morgon var ett väldigt härligt pressevent för den nya spännande sighten Yogobe.com. En sida för alla som älskar, eller vill lära sig mer om Yoga. En ny yogasajt där några av Sveriges bästa yogatränare lägger upp massvis med olika videos som man kan göra hemma på yogamattan framför datorn. På sajten finns också en yogablogg och info om resor, event och kurser mm.

Min fantastiska Yogalärare Jennie Liljefors är såklart en av de utvalda tränarna. Vi fick ett härligt morgonpass som leddes av inte mindre än sex olika lärare i ett skönt tempo.

y5

Ovan ser ni gänget som tog hand om oss och såg till att vi vakna till. Min inspirerande lärare Jennie hittar ni i svart i mitten.

y2

Efter passet så serverades vi en grym frukost. Bästa av allt var Raw Food tårtan i smakerna choklad hallon och lime. Fantastiska!

Skarmavbild-2013-05-30-kl.-19.36.40

Jag har nu anmält mig på sighten och ser redan fram emot mitt första pass här hemma framför datorn. Kolla in här för mer info.

y10Solen kikade fram som snabbast i går kväll och jag avslutade min dag med lite såpbubblor tillsammans med mina bästa människor i hela världen.

* Ledsen för dålig bildkvalitet, men hade bara min mobil med mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!