Summertime.

o14

natt1 natt2

o9

 

011

 

o8

o2

o5

som2

som1

som3 som4

brygga

paraply

fika

fisk1 fisk2

som6

Här är ett gäng bilder på vad jag sysslat med de senaste dagarna. Lata dagar, för i torsdags gick startskottet för vår efterlängtade semester. Under min ledighet tänkte jag även ta en liten liten paus från datorn. Bloggen kommer att uppdateras, men inte lika ofta. Men där emellan hittar ni mig på instagram #sannafischernordstrom så gott som dagligen.

Å då det inte verkar gå alls att kommentera här hos mig, så vill jag tacka för alla härliga mail ni skickar i stället. Jag blir lika glad för varenda litet tecken och hälsning från er.

Jag önskar er en fantastisk sommar så ses vi när datorn åker på igen!

Sommarkramar från Sanna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!