Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lately!

lat9

lat8Vi har varit på ett härligt Barnkalas hos kära vänner och firat tvillingarna T&L tre år. Hurra!lat5

lat11Varit på en Väldigt trevligt inflyttningsfest hos våra nya grannar.lat1Jag och barnen hade en hel kväll själva, den gamla åttiotalaren chips, grönsaker och dipp åkte fram.. likaså..lat7… den här, min favoritglass just nu. slevar i mig som om det inte fanns någon morgondag…lat3…så blev det tillslut popcorn och nya uppdaterade Djungelboken på DVD. Succé.lat16Vi har druckit Morgonkaffe på trappan, ja fortfarande!

lat6Fikat med barnen hos syrran bland alla flyttkartonger..lat10.. fixat nya höstnaglar..lat15samlat ihop lite småblomster som fortfarande kämpar på i vår trädgård, som sen fick hamna i en herrans massa småvaser..lat2Så har vi fikat lite mera… mini brownies, vilken grej alltså!h12Så har jag även njutit av våra trakter lite extra, luften just nu är så himla härlig. Ja, det var lite av det senaste helt enkelt.

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • härligt bildregn! den där glassen måste ju bara testas, kram

    madeleine 2013-09-04 07:12:00
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!