Happy New Year

hn9

 

ny1

word6

 

hn6

 

hn8

 

Nyårsafton 2013 spenderades hemma hos oss med huset fullt av 10 härliga vänner och lika många barn. Full fart precis som det ska vara. Därav bilderna, jag hann helt enkelt inte med. Men några suddiga bilder bjuder jag på och en på mig och Hanna i köket då vi tog en paus från lite köksröj, och vi som inte ens dricker öl! Tack alla fina vänner som kom och förgyllde vår dag och kväll.

hn2

 

Mina nyårslöften behåller jag för mig själv. Men en sak är jag säker på och det är att 2014 kommer bli ett väldigt spännande år för mig och min älskade lilla familj!

word3

Jag önskar er en fantastisk start på det nya året och vill passa på att säga TACK till alla er som kikar in här och lämnar några avtryck, stora som små!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • God fortsättning och TACK för en oerhört inspirerande blogg, ser fram emot ett att få följa dig 2014, kram

    madeleine 2014-01-02 08:16:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!