Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Oh Baby

Mage

Den här bilden tog Sofi på mig och magen i helgen. KÄRLEK!

Jag vill TACKA för alla glada hälsningar ni skickat till mig här på bloggen men framför allt på mail. Jag har förstått att ni gärna vill se mer av magen och babysaker här på bloggen. Jag lovar att jag ska försöka varva inredning med det. Jag älskar att höra vad ni vill se och läsa mer om, så tveka inte med att höra av er med era önskemål. Välkommen också till alla nya läsare. Väldigt KUL att ha er här.

Kram

Sanna

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Louise, Kappan är från Rodebjer, förra säsongen men tror det finns liknande nu. Lycka till. sanna

  SannaFischerNordstrom 2014-03-03 18:54:00
  Svara
 • Grattis till bebisen! Älskade verkligen kappan, vart har du köpt den?
  // www.louiseeverydaylife.blogg.se

  Louise 2014-03-03 14:01:00
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!