Sunday Funday

run4I morse innan resten av familjen vaknade drog jag till Runyon Canyon för min första LA Hike.run3

run2

run6

run8Vackert och varmt som bara den, dessutom ganska tungt med en cementklump på magen, den är mkt större än vad den ser ut på bilden kan jag lova. Jag fick mersmak, vi ses i morgon igen Canyon.run1På vägen tillbaka till hotellet stannade jag och haffade en bunt med härliga magasin. Bland det bästa jag vet.run9

run81run10Väldigt varmt har det varit idag så vi har mest hängt vi hotellpoolen.run7Sen tog jag med mig det här mega härliga lilla gänget ned på Rodeo Drive

run80Kvällen avslutades här med en magisk god pasta och lite kändisspotting, ett litet restaurangtips om du är i shoppinghoodesn kring Rodeo Drive. Söndag, en toppendag i La La Land.

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilka fina bilder! Ni ser ut att ha det helt underbart. Här hemma suger vädret så njuuut! Ser fram emot att hika i hoodsen när du kommer hem. Kram Nina

  Nina 2014-03-18 10:43:00
  Svara
 • Åh vilka underbara bilder. Skönt med hike! Kul att få följa med. Njut! Kram

  Emma Bradley 2014-03-17 19:08:00
  Svara
 • Underbara bilder! Och ni är så fina allihop! Kärlek och pussar till er gullisar!

  Hanna 2014-03-17 11:08:00
  Svara
 • fina de är ditt gäng!! ser ut som att lille T tycker att det är lite varmt på Rodeo Drive, cooling. Åh magen börjar växa nu, härligt! När är det dags? Jag hade också gärna haft en liten trea men ibland går det inte riktigt som man tänkt sig så jag får nöjd å njuta av mina två hjärtan, KRAM

  madeleine 2014-03-17 10:08:00
  Svara
  • Svar på madeleines kommentar.

   Ha ha ja, det var varmt. men blir mkt kyligare på kvällen så då är man glad för jeansen. Magen är stor, faktiskt väldigt stor :-), men det brukar jag få. Härligt med dina två hjärtan, jag njuter också av mina som bara den. kram

   SannaFischerNordstrom 2014-03-18 06:02:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!