Time out

pool2Det är inte mycket inredning på bloggen just nu. All min tid spenderas tillsammans med mina bästa och ja, kameran svämmar över av bilder, främst på barnen, all god mat och så alla dessa palmer som jag bara inte kan se mig mätt på. Men jag lovar, det kommer. I morgon ska ni få er en blommig restaurangdos från ett ställe jag velat testa länge.

Hatten är ett semesterköp från budgetkedjan Forever21.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åker själv till LA i sommar så älskar LA-uppdateringarna från ett snöigt Stockholm!

  MrsM 2014-03-18 20:30:00
  Svara
  • Svar på MrsMs kommentar.

   Vad kul. Hoppas jag kan bjuda på ett par tips eller två. Det är ju inget annat än helt fantastiskt här.

   SannaFischerNordstrom 2014-03-19 05:35:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!