Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

A lot of Love!

IMG_6498

I lördags vigdes min svägerska. En fantastiskt vigsel och fest på Rosendals trädgårdar ute på Djurgården. En dag och kväll fylld av så mycket Kärlek!

brö1

brö6

brö4

När barnen var i tryggt förvar hos min älskade syster så svidade vi om i raketfart. Jag och min kanonkula gick på bröllop i en blommig pjäs från Zara. Väldigt glad att kulan fick plats i klänningen och att mina klackarna satt på ända till kl 3 på natten. Kan annars vara bra att plocka med sig ett par extra skor när man går på fest höggravid.. ska komma ihåg det nästa gång..

IMG_6537

IMG_6580

IMG_6571

IMG_6557

IMG_6547

IMG_6556

Jag surplade Rabarbersaft som att det inte fanns någon morgondag och grät (lyckliga) tårar från början till slut. TACK Annica & Gabbe för ett helt magiskt bröllop.

brö3

brö2

Dagen efter bjöds vi på en efterlängtad brunch på Nobis Hotel, innan vi samlade ihop oss och drog på barnkalas som varade ända inpå kvällen. Jag somnade gott igår efter en väldigt härlig och kärleksfylld helg.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vädret!!!Vilken fin klänning!!! Å kulan å klackar, så vansinnigt snygg trots att du är gravid, jag lyckades aldrig med klackar å kula, kram

  madeleine 2014-06-18 07:13:00
  Svara
  • Svar på madeleines kommentar.

   Ja det var en underbar dag på alla sätt och vis. Tack för snälla ord, känner mig mest som en ko ja 🙂

   SannaFischerNordstrom 2014-06-25 13:44:00
   Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!