Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Iphone Mix

 

v5

v31

v13

v11

v10

v3

v15

v1

v4

v30

v27

v26

v20

Nu har jag tömt min telefon på veckans bilder. Jag har bl.a blivit bjuden på härlig ”välkommen till världen Noa” lunch på Sturehof av ida. Firat min snygga kompis Anna med en toppenmiddag på YOLO. Dammat av min gamla väska från ACNE jag inte använt på länge.Ätit långlunch på East med kompisar. Ätit hembakade frallor med mängder med smör och salt ( bästa jag vet). Haft fredagsmys med popcorn i soffan med familjen.Mängder med bebisgos. Lämnat de stora barnen hos Faster Annica för övernattning och ätit med min man på Riche. RÖSTAT och njutit av det fantastiska septembervädret. Hepp, nu finns det plats i telefonen för nya foton.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanna Fischers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!