Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Paris

paris1

 

paris2

 

 

Nu är väskorna packade, strax kommer barnvakten och vi är så redo för en helg tillsammans med vänner i Paris.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vart är dina otorligt fina posters från?

  Emelie 2015-04-28 09:38:19
  Svara
 • Åh så roligt! Jag var i London i helgen med min bästa vän (vi försöker göra en weekendresa ihop varje år) och då var vi bland annat på Cecconis och La Petite Maison, som jag har fått tips om från din Insta (tror jag det var?). Jättetrevliga ställen! Så om du har bra tips från Paris så kommer jag lusläsa dem, eftersom vi drar till Paris nästa år 🙂 Det enda jag har på min lista är Ralphs, än så länge.
  Ha det så trevligt!!
  Ps. Om du har tips ang packning inför en stadsweekend får du gärna dela med dig. Jättesvårt att få till den ultimata packningen tycker jag 🙂

  Maria 2015-04-24 13:04:56
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!