Paris

paris1

 

paris2

 

 

Nu är väskorna packade, strax kommer barnvakten och vi är så redo för en helg tillsammans med vänner i Paris.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vart är dina otorligt fina posters från?

  Emelie 2015-04-28 09:38:19
  Svara
 • Åh så roligt! Jag var i London i helgen med min bästa vän (vi försöker göra en weekendresa ihop varje år) och då var vi bland annat på Cecconis och La Petite Maison, som jag har fått tips om från din Insta (tror jag det var?). Jättetrevliga ställen! Så om du har bra tips från Paris så kommer jag lusläsa dem, eftersom vi drar till Paris nästa år 🙂 Det enda jag har på min lista är Ralphs, än så länge.
  Ha det så trevligt!!
  Ps. Om du har tips ang packning inför en stadsweekend får du gärna dela med dig. Jättesvårt att få till den ultimata packningen tycker jag 🙂

  Maria 2015-04-24 13:04:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!