Skor från Sorel & Ellos

unnamed

 

Familjens minsting är helt tokig i sina nya vinterskor från Sorel. De åker på redan på morgonen. Det är väldigt gulligt att se när han knatar runt i dem med sina bara små knubbiga ben.

unnamed-2

 

unnamed-1

 

Jag har satsat på ett par lättare skor från Sorel med en snyggt leopardmönster på hälen. De är enkla att hoppa i när det är bråttom iväg till skola och jobb på morgonen. Dessutom riktigt sköna och rejäla på foten vilket får mina fötter att jubla, det är ett tacksamt break från alla höga klackar jag vanligtvis bär.

IMG_6159

 

Nu har ni kära läsare också chansen att kitta upp hela familjen i härliga skor från Sorel. Man kan säga att vintern är räddad. Tävla genom att ta en bild på er familjs skor och lägg upp på Instagram under #SorelFamilyShoefie. Lycka till!

Det här inlägget sker i samarbete med Sorel & Ellos #SorelFamilyShoefie

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! jag såg precis första avsnittet av ditt och Petras inredningsprogram! så himla bra! ska bli kul att kolla de andra kommande avsnitten.
  men jag måste bara fråga varifrån dina snygga skor och jeans kommer från som du har på dig i det första avsnittet?! 🙂 och ankelbootsen med guld på insidan av klacken på denna bilden var är dom från? 🙂 tack för fin och inspirerande blogg!

  Stina Bondesson 2015-10-21 18:30:00
  Svara
 • Hej Sanna! Hoppas du mår bra! Måste bara säga att din blogg är så fin och rolig att läsa – väldigt många härliga inspirationsinlägg! Fin sten ni har i hallen, vad är det för sort (som skymtar under skorna)? Har ni också marmor i någon annan hall? Hur tåligt är det i sådana fall? Vh, Lisa (tidigare granne på Orrö om du kommer ihåg :-))

  Lisa Rutberg Madsen 2015-09-22 21:07:08
  Svara
  • Svar på Lisa Rutberg Madsens kommentar.

   Vad roligt Lisa, såklart jag kommer ihåg. Och tack :-). Vi har kalksten i hallen, marmorn på bilden är faktiskt från vårt badrum. Kalkstenen är tålig, marmor kan ju bli så himla fläckigt. i Vår andra hall har vi kolmårdsmarmor ( den som är lite grön) den är tålig och bra i en hall. Kram sanna

   sannafischer 2015-09-24 08:34:08
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!