Palma de Mallorca

IMG_0491

 

Just nu befinner sig min man här på bilden. På Palma, Mallorca. Det är 18 grader varmt och han står på terassen till vårt  HUS!.  Jag längtar något helt sjukt mycket tills jag också står där, till midsommar och skålar in att det faktiskt är klart och vårt! En dröm som blivit sann och en jätte renovering av ett ganska nedgången men super vackert hus är i full gång.

IMG_0485

 

Här ser ni en del av trappen från övervåningen, ned mot hallen. Med lite puts så ska nog det där bli prima. Jag hoppas kunna ta med er på en rolig renoveringsresa av huset.

Så medan min man är där och styr upp läget, letar jag värmefläktar på vinden för att tina upp huset här hemma. Jag och barnen dela alla säng i natt, i fleecekläder. Det här med värmepannor som får en chock vid temperaturväxling är spännande saker.

setai_miami_beach_pool-1

Men jag ska verkligen, verkligen inte klaga det minsta, det var dessutom väldigt mysigt med hela högen nära.På söndag lyfter vi nämligen mot Miami och värmen. Nu ska det bara jobbas undan, packas väskor ( har ju ett litet gäng småfolk att tänka på), styra upp barnen inför den långa flighten och ordna huset till våra husvakter som flyttar in här ( lämpligt för våra vänner som renoverar hemma hos sig) och så var det ju det där med att andas. Tur att man kan göra det i Miami också, så jag kan ta revansch på den lilla grejen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Jätte grattis till huset, vilken dröm.
  Ska bli spännande och se vad du gör för fint där.

  Sanna!

  Sanna 2016-01-10 20:28:34
  Svara
 • Men så härligt, stort grattis till huset! Kommer bli ett nöja att följa det som du vill dela med dig från renoveringen och kommande tid.

  Vänligen,
  Karin

  Karin 2016-01-10 16:07:59
  Svara
 • Grattis, så kul! Och Mallorca som är så fint. Ha en fin semester i Miami.

  Annika 2016-01-10 10:52:32 http://casaloda.blogspot.se
  Svara
 • Nämen, lägg av!! Vackraste trappen och utsikten. Mera mera!
  Stort grattis!
  Kram

  17doors 2016-01-09 13:43:40 http://www.seventeendoors.com
  Svara
 • Grattis till huset!Vad kul med Miami också.Vi åker dit en vecka senare,så tacksam om du vill dela med dig barnrelaterade Miami-tips!

  Jessica 2016-01-09 11:33:43
  Svara
 • Är i Florida sen ett par veckor tillbaka med kids och familj. Vi har haft galet varmt, men nu är temperaturerna mer normala för årstiden (typ 20-25) och växlande sol, moln och regn. Kan vara läge att ta med en tröja till kvällen, alltså.

  C 2016-01-08 19:32:34
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   Ok, tack för info, svårt att packa tycker jag. Vädret känns lite ostadigt! Vi hoppas ju såklart på lite sol och bad.

   sannafischer 2016-01-09 21:00:49
   Svara
 • Åh, det där med värmepannor känner jag igen. Vår fick fnatt för några jular sedan när det var -25. Satt två timmar i telefonkö för att få hjälp och det slutade med att vi satte en kupévärmare för att värma inluften. Billigt och bra. 🙁

  Hoppas det fixade sig!

  Marie 2016-01-08 18:27:06
  Svara
 • Härligt- Miami först och husprojekt i Palma. Ska bli spännande att följa.
  Gillar din blogg fast jag inte brukar kommentera.

  Hanna 2016-01-08 18:13:49
  Svara
 • Miami!! Så härligt! Jag och min man tänkte ta en sista minuten trip dit i februari med våra små kottar, USA är ju så skönt att semestra i tillsammans med barn. Ska bli SÅ spännande att se hur ni spenderar era dagar där
  Kram!

  Sara 2016-01-08 11:32:32
  Svara
 • grattis va kul!! å så spännande, skall bli kul att följa med på er renoveringsresa!!! å så Miami på det, vilket underbart liv! kan inte bli bättre förutom en fungerande värmepanna….glöm inte att andas KRAM

  madeleine 2016-01-08 10:11:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!