Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Welcome to Miami

IMG_0648

 

Vi är här och det känns helt fantastiskt att ha den långa flygresan bakom sig!

IMG_0638

 

Solen har kommit och gått under dagen men det spelar mindre roll. Vi har hunnit både en sväng på stan och poolhäng.

IMG_0637

 

Jag vet inte hur många kaffe jag druckit i dag för att orka hålla mig uppe, men nu ser jag i kors så det är dags att sova. Självklart kommer kameran följa med mig under hela semestern så vi ses här hela tiden som vanligt!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • HÄRLIGT!! hoppas hela familjen mår fint! ☺

  madeleine 2016-01-14 10:56:22
  Svara
 • Men så ljuvligt, njut!
  Sanna!

  Sanna 2016-01-13 19:30:40
  Svara
 • Men åh så härligt, njut!

  Kram

  Anette

  Inredningshjälpen 2016-01-13 00:51:22 http://inredningshjalpen.com
  Svara
 • Ser fram emot dessa bilder. Det var hemma för mig tidigare, vi flyttade till Sverige för 1 år sedan och längtar ofta tillbaka 🙂 Setai var vårat frukosttak. Have fun!!!

  jessica 2016-01-12 05:51:15
  Svara
  • Svar på jessicas kommentar.

   Vad kul. Då kanske du sitter inne på några tips? tar gärna emot. Sanna

   sannafischer 2016-01-13 02:35:14
   Svara
   • Svar på sannafischers kommentar.

    Detta såg jag först nu. Vet inte hur länge ni är kvar. Sunday Brunch at Biltmore Hotel är fantastiskt med sin miljö. Boka bord bör göras och att sitta ute är ett måste. Läste dock att det är lite kallt nu. Alltid så runt denna tiden. En vecka och sen släpper det. Såg att ni varit på Casa Tua. Visst är det fantastiskt med allt!! Satt ni ute?? Hur mysigt som helst. Har ni bil? Då kan jag rekommendera er att köra norrut, oh well det blir en bit men norra Ft lauderdale har ett ställe som heter Kaluz, det ligger precis vid kanalen. Jätteskönt hak att sitta i deras lounge del- Samma sak här, ute är ett måste annars får det vara. Man ska komma vid fyra fem, innan det blir för mycket folk. Mysigt med barnen att se alla fina båtar som både kör förbi och lägger till för att äta.
    Ritz hotellen är aldrig särskilt mysiga men Ritz på Key Biscayne har en mysig lounge del vid vattnet och stranden, som är härlig att hänga på. Perfekt med barnen som har ytor att leka på medans man både äter och dricker och har det skönt. Bra för alla.
    Bal Harbour, men mer ett vuxenställe för shopping och luncher. Men det stället har du säkert redan koll på 🙂 Kommer jag på något mer så återkommer jag. Ha det bäst i over there.

    jessica 2016-01-20 05:28:29
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!