Iphone Mix -långhelg och allt genom telefonens lins.

SFD05D329A004CE469EBB50DA7F0971769E_1600x1200

SFD632E6C41621443F3A961062FC2E89616_1600x1200

SFDC5A2B51FD6BE4446B132E02805029B8E_1600x1200

SFDF07A849741B24E75B5523308E9447F90_1600x1200

Som några utav er har märkt så har vi haft vårt kära hus till salu. Vårt älskade hus som vi bott i nu snart sex år. Mina barn minns knappt nått annat.Det är med blandade känslor vi stänger den här dörren bakom oss. Jag har medvetet inte gått ut med bilderna då det någonstans kändes lite privat, men eftersom huset redan är sålt så visar jag några av bilderna jag hittade här på min dator och resten har ni säkert snappat upp på instagram 🙂

FullSizeRender

Av förklarliga själ handlade den här långhelgen till stor del om att städa, plocka undan och förbereda inför visningen. Nu blev det så att huset såldes direkt och visningen ställdes in så jag kunde lägga undan städmoppen och njuta av den här fantastiska helgen i solen tillsammans med familjen. Här kommer några iphone pics på lita av vad vi har haft för oss i helgen.

FullSizeRender

Jag älskar våra bilder av Barbora Holland jag köpt via min vän Paula på Piqmo. De ska med oss till nästa boende for sure.

FullSizeRender

Vi har som vanligt med två bolltokiga killar i familjen hängt en del på konstrgäset på Stocksunds IP. Där möter vi alltid några av barnens vänner och det brukar sluta med att det är ett gäng kompisar som sen drar vidare hem för lek hos varandra. Noa, han skulle gärna sova med den där bollen i sängen om han fick.

FullSizeRender

Vattenspridaren har gått varm, lika bra för gräsmattan som för varma barn. Minns själv hur mycket jag älskade att springa i vattenspridaren som liten.

FullSizeRender

Vi har fikat i mängder. Bullar, hur gott är det inte med bullar!! Jag är dessutom så glad för min nya lilla vas från Royal Copenhagen. Så perfekt i min samling av det porslinet.

FullSizeRender

 

Medan jag städade och fejade ( innan vi sålde) inför visningen gick barnen loss med halvtomma färgburkar vi sparat i garaget. Ett gäng gips skivor och massor av Farrow & ball färg blev några spännande konstverk. Gräsmattan fick jag sen finslipa från färg med nagelsax.. ha ha..

FullSizeRender

Värmen har bjudit in till en hel del glassätande. Familjens minsting Noa a.k.a Blondie klär på sig själv, notera hans skor. Det är sällan han lyckas matcha ihop rätt par 🙂

FullSizeRender

Jag har hängt i trädgården med mina nya brillor från Nivida. Modellen heter Stockholm och färgen Crystal Green. Ni hittar just dem i  min shop längre ned på sidan. Älskar för övrigt vårt körsbärsträd i trädgården. Det växer sig större för varje år. Kommer att sakna det.

IMG_5603

I fredags kväll åkte vi hem till några av våra bästa vänner Kalle & Tove. De bor i världens härligaste hus och Kalle råkar dessutom vara en grym kock. Här helgrillar han ett gäng kycklingar över sin nya grill medan vi sitter i pergolan och sippar vin och äter charkisar.

FullSizeRender

FullSizeRender

Bland det godaste jag ätit på länge. Middagen får 100 poäng på alla sätt.

FullSizeRender

Jag och Tove får ofta höra tt vi är lika.. Här i en faceswap.. ja jag vet inte … lite kanske, det är ju inte den galnaste faceswapen jag sett. Jag i grått, så konstig att se sin kompis face på sig själv ha ha..

FullSizeRender

Efterrätten.. nom nom… ( massor av choklad om det inte syns)

FullSizeRender

Kvällen avslutades inomhus, även om vi kunde sitta ute till riktigt sena timmen.

FullSizeRender

I lördags skulle vi varit hos vänner på landet, men då alla planer fick ställas in pg.a försäljningen blev det inte så. Huset intogs av besiktningsmän och annat så jag och barnen flydde till torget för Juicer och smoothies hos vår polare Lasse på Monrads juicebar.

FullSizeRender

Vi passade även på att mata ankorna med vårt gamla bröd :-). Kan vara bland det bästa Noa vet att göra med sina syskon. Han apar efter precis allt de gör och mitt hjärta svämmar över av gulligheten flera gånger om dagen. Vår lilla snart två åring är i en magisk ålder just nu, en sån underbart rolig liten lirare.

IMG_5690

 

FullSizeRender

Jag har även hunnit spana in Lexingtons fina bok. Så himla fina bilder och väldigt kul att läsa om företaget och dess historia. Jag kan varmt rekommendera den.

FullSizeRender

I söndags uppvaktade vi familjens födelsedagsbarn. Min man och bästa vän fyllde år. Hurra för min älskling!

FullSizeRender

 

Min mamma kom förbi med hemmagjorda knäckformar som vi fyllde med glass och jordgubbar och så hängde vi i trädgården hela dagen och kvällen medan familj och vänner kom och gick. En helt perfekt avslutning på den här helgen.

IMG_5635

Nu börjar faktiskt ett helt nytt kapitel. Huset ska packas ihop och om ca 2 månader går hela flytten till värmen. Så mycket nytt som väntar!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej, Jag undrar vart ni har köpt ert vita matbord?
  Vad är måtten på det? Har letat i evigheter men hittar inte vart jag kan köpa det.

  Tack för en bra blogg!

  Daniella 2016-05-16 16:21:57
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Hej, menar du det i köket så är det från Nordiska Galleriet och det andra är ett Bermuda bord från Asplunds. Sanna

   sannafischer 2016-05-16 17:41:36
   Svara
 • underbara bilder som alltid!!! så spännande att få följs er resa till Mallorca förstår samtidigt att det måste vara vemodigt att lämna ett så fantastiskt hus.
  älskar Noas sko-kombo, underbart fin trio du har
  kram å ha en härlig helg!!

  madeleine 2016-05-13 06:44:54
  Svara
 • Hej!!
  Håller med Lisa! Vilket fint inlägg! ( Och jag tok gillar dina iPhone mix! Som jag sagt flera gånger tidigare. ☺️ ) Ett stort TACK för att du har bjudit in oss läsare till ert fantastiska hem. Jag har fått såååå mycket inspiration genom åren! Kommer bli jätteroligt att följa Er resa framöver!!

  Må så gott!

  / Karin

  Karin 2016-05-12 18:03:46
  Svara
 • Underbara bilder! Måste fråga vart du köpt dina urfina utekrukor?
  Tack
  Lina

  Lina 2016-05-12 09:54:54
  Svara
 • Huset är så toksnyggt och vackert. Det är nästan med lite sorg att inte få se fler bilder framöver. Men jag är ju helt övertygad om att nästa kommer bli helt fantastiskt och ser fram emot alla ljuvliga bilder därifrån. Lycka till med flytten, det kommer bli hur bra som helst. Spännande!!

  jessica 2016-05-11 06:28:15
  Svara
 • Hej Sanna, vilket fint inlägg! Har läst din blogg så länge – diggar verkligen din stil. Ville bara säga att du verkligen inspirerat mig till att någon gång i framtiden också flytta utomlands. Tycker att det är så coolt gjort och du visar att det går att packa ihop familjen och se världen tillsammans, uppleva nya saker ihop. Ska bli så roligt att följa er och jag hoppas att jag kan göra detsamma med min familj någon dag. En målbild som jag nu har efter att ha läst om era planer 🙂 Kram till dig!

  Lisa 2016-05-10 18:40:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!