Hay Market By Scandic & Metro Modes 6- års fest

Nu har det slagit upp sina portar. Scandics nya superhotel HayMarket på Hötorget.

För inredningen står designbyrån Koncept som valt att arbeta med marmor som återkommande inslag. Hotellet känns väldigt Art Deco, något som ligger helt rätt i tiden och var jag än tittar så ser jag GUBI:s Beetle Chair i olika färger och tyger.  Ni känner nog igen en hel del av bilderna då jag skrivit om det i ett inlägg HÄR.

Haymarket-dusch 7460ec1b9483655044d377ea3fd7e3be 20160121_scandic_haymarket_0008 Haymarket_by_scandic_room_garbosuite Tomorrow AB Haymarket_by_scandic_bed Haymarket-sminkbord 20160121_scandic_haymarket_0018

 

I veckan var det även dags för Metro Modes stora 6-års kalas på just HayMarket. Det var så kul att få komma dit igen och se hotellet i sin färdiga skrud. Vilket ställe! Här kommer gästerna att trivas. Jag och min man hann bara mingla runt en liten stund innan det var dags för oss att åka hem till barnvakten.

mode

Men jag han krama om mina härliga kollegor Petra & Martin som var lika snygga som alltid.

FullSizeRender FullSizeRender

Marmor och mässing så långt ögat kan nå…

FullSizeRender

Dessutom många fina golv överallt. Det gick inte att låta bli och fota fötterna. Känner du för en natt på nya HayMarket hittar du mer här.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Oj så snyggt där hade jag mer än gärna spenderat en natt eller två

    Madeleine 2016-05-14 11:56:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!