Stockholm

IMG_4104

I torsdags packa vi ihop oss hela gänget och satte oss på flyget till Stockholm. Konstig känsla att komma hit utan en fast punkt, dvs ett eget hem.

IMG_4092

Men, vi har tur för den här veckan bor vi hos våra älskade vänner , man kan säga att det är fullt hus här med inte mindre än 8 barn och fyra vuxna 🙂 Så himla härligt!

Vi är hemma för inte mindre än två bröllop. I dag gifter sig min svåger, min mans lillebror och på torsdag sätter vi oss, jag och mannen på ett flyg till Milano för min bästa väns bröllop. Det ska bli magiskt. Innan dess ska jag trycka in lite familj och kompis häng, lite jobb och kanske en och annan kanelbulle 🙂

Hur mysigt det än känns att vara hemma och träffa alla, så längtar jag bara tillbaka. Det är på Mallorca jag ska vara just nu.

klänningIMG_6198

I dag blir det en favorit i repris. Min klänning från By Malina ska ut och dansa igen. Sist den var på i Cannes så hade vi ju väldans kul tillsammans!

IMG_4106

I den här lådan som än så länge ligger uppackad ligger däremot klänningen som ska med till Italien, då jag som tärna ska stå bredvid min vän när hon står brud. Jag hoppas den blir lika bra som den var på bild:-)

Nu måste jag sätta fart, jag ska bränna ut till mina föräldrar och hoppas på att jag var smart nog att lägga ned några jackor i kartongerna jag lämnade där, för i min väska finns bara sommartunikor och jag håller bokstavligen på att frysa ihjäl. Wish me Luck.

Hoppas ni får en underbar lördag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Sanna, härligt med Mallorca och flytt dit. Tack för grymma tips för oss som planerar att besöka ön också. Jag, min man och vår 6-månaders knodd ska till Mallorca i början på oktober. Undrar om du har tips på något härligt hotell för oss? Såklart härligt för oss vuxna men som även passar små barn.

  Tack för grym blogg.

  Antonia

  Antonia 2016-08-14 17:04:33
  Svara
 • välkommen till svensk mark, åh så mysigt med bröllop!! å tänk Italien kommer garanterat bli magiskt på alla sätt å vis.
  hoppas du hittade några jackor hos mamsen.

  madeleine 2016-08-14 13:25:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!