skönhetsbehandling med Biologique Recherche

IMG_4380 IMG_4371

Här går Anna igenom vilka av BR:s produkter som är bäst för min hud.

I dag har jag ett härligt erbjudande till er. En perfekt reeboost inför hösten. Anna Welander som ni hittar på Perfect Clinic hos Corinne and Friends är den enda som får hjälpa mig med mitt ansikte. Jag vet att Anna har stenkoll på vad jag gillar och behöver.

Jag har tidigare skrivit om min IPL behandling jag gjort hos henne. En perfekt behandling efter sommaren eller en graviditet, då den trollar bort eventuella onönskade pigmentfläckar och ger din hud ny lyster. Resultatet är verkligen fantastiskt, det lovar jag!

Dessutom jobbar Anna med Biologique Recherce som är ett av mina favoritmärken när det kommer till ansiktsprodukter. BR är ett Franskt märke som grundades för 40 år sedan i Paris. Produkterna är framtagna som medicinsk hudvård med rena och kallpressade råvaror. Märket har funnits i Sverige sedan 2014 och det är endast ett par fåtal utvalda som utför benhandlingar med BR i Sverige. Ni hittar mina tidigare inlägg o m produkterna här och här.

Hur som helst, det jag vill komma till är att Anna just nu erbjuder mina läsare 15% rabatt på en ansiktsbehandling med BR hos henne där hon dessutom hjälper er att hitta rätt produkter anpassad efter er hudtyp.

Ni får också rabatt på IPL behandlingar. 20% när ni köper ett paket om tre behandlingar. ( man måste göra, eller man ska helst göra tre behandlingar för bästa resultat).

Ni ringer 08-309029 och bokar in er och hälsar från mig, så får ni rabatten automatiskt. Hoppas ni kommer att gilla Anna och hennes behandlingar lika mycket som jag. Jag kan garantera att ert ansikte kommer göra det i alla fall 🙂

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Sanna! Tack för en som alltid – superinspirerande blogg! 🙂 Ville bara lämna en liten kommentar då jag var hos Anna i fredags och gjorde min första IPL-behandling. Det gick verkligen supersnabbt och resultatet efter endast en behandling var häpnadsväckande! Nu ska jag göra ytterligare två behandlingar så väntar spänt på att få se hur huden kommer att se ut därefter. Stort tack för detta fantastiska skönhetstips – mer sånt! 🙂 Önskar Dig en skön söndag! Kram Sofia

  Sofia 2016-10-16 09:02:24
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Åh vad roligt. Det kan se lite värre ut de första dagarna, innan det blir bättre också :-). Vad kul att höra, anna är bäst!

   sannafischer 2016-10-17 14:10:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!